14 okt

Jaarverslag 2019/2020

Een terugblik over afgelopen seizoen. Normaal gesproken gebeurt dit tijdens een Algemene Leden Vergadering, maar dit jaar wordt deze informatie anders dan gebruikelijk aangeboden.

Bijzondere omstandigheden vragen om een bijzondere oplossing
Om die reden blikt het bestuur in filmvorm terug op afgelopen seizoen. Deze opname is beschikbaar gesteld op Youtube en via deze link te benaderen. In een interview geven de latend penningmeester, Suzanne Hoozemans, en de voorzitter, Steven Vervoort, antwoord op vragen van Gaby Dekkers. Deze film duurt 15 minuten.
 
Er is ook een presentatie met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van afgelopen seizoen
Deze presentatie zou normaal gesproken tijdens de Algemene Leden Vergadering met de geïnteresseerden worden gedeeld. Hieronder vind u de presentatie die normaal gesproken zou worden gepresenteerd. 
 
 
Heb je vragen naar aanleiding van het interview of de presentatie?
Neem dan contact op met het bestuur. Dit kan per mail via bestuur@gvdos.nl. Mocht je geïnteresseerd zijn in het financiële verslag van de vereniging, neem dan contact op met penningmeester@gvdos.nl. Heb je interesse in de vacante positie binnen het bestuur als penningmeester? Wacht dan niet langer en sluit de eerstvolgende keer aan bij een bestuursvergadering. Dit geldt trouwens voor iedereen die geïnteresseerd is in onze vereniging.
©2021 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout