Extra lessen

Er zijn verschillende extra lessen
Het is voor leden namelijk mogelijk om naast de basisles ook nog een andere les te volgen. Dit kan een extra uur van dezelfde les zijn. Ook is het mogelijk om een andere les te volgen. Het is bijvoorbeeld als turnster mogelijk om ook deel te nemen aan de springlessen. Andersom geldt dit uiteraard ook. 

Selectielessen
Voor het turnen en voor het springen zijn er één of meerdere selectielessen. Een turn(st)er of spring(st) er wordt  door de trainer(s) geselecteerd voor de selectieles. Als het lid interesse heeft, kan hij of zij twee proeflessen volgen om te  ervaren of de selectie bij je past. 

Deelname aan wedstrijden van de KNGU is verplicht voor een lid van de selectie
Wanneer een turn(st)er of spring(st) er bij de selectie zit, is het lid verplicht om deel te nemen aan de KNGU wedstrijden. Op basis van het resultaat van de wedstrijden wordt het programma voor de rest van het seizoen vorm gegeven. Dit vindt plaats in samenspraak met de trainer van de selectie. 

Turn(st)er en spring(st)er die meedoen aan een KNGU wedstrijd zijn verplicht om een nieuw model DOS-turnpakje en trainingspak te dragen.

Dagen en tijden extra lessen

Vrijdag Tijd Trainer
Selectiegroep turnen 1 17:00 – 19:00 Yvonne Verspeek
Selectiegroep turnen 2 19:00 – 21:00 Yvonne Verspeek
Zaterdag Tijd Trainer
Selectiegroep springen
– jeugd
– junior klein

09:00 – 11:00

Juliet Brokken
Selectiegroep springen
– junior groot
– senior B + C
11:00 – 13:00 Juliet Brokken

Het aanmelden voor extra lessen verloopt via de trainer
Bespreek je wens daarom met de trainer. Zij of hij is in de mogelijkheid dit toe te voegen aan je persoonlijk lesaanbod.

© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout