Uitschrijven

Het beëindigen van je lidmaatschap
Het is mogelijk om op elk moment je lidmaatschap bij G.V. DOS te beëindigen. Op deze pagina is daar meer informatie over te vinden. 

Informeer de ledenadministratie
Wanneer je wilt stoppen met één of meerderen lessen geef dit dan per mail door aan de ledenadministratie. Deze administratie is leidend en dient als basis voor het incasseren en wanneer van toepassing het restitueren van de contributie.

Bij voorkeur stuur je ook een toelichting waarom je wilt stoppen. Als vereniging leren wij van deze terugkoppeling. Informeer ook de trainer. Dat is wel zo netjes.

De contributie wordt in termijnen geïncasseerd
De contributie wordt in het seizoen 2023/2024 in 2 (twee) termijnen geïncasseerd. In het seizoen 2022/2023 vond de incassering in 3 (drie) termijnen plaats. Bij beëindiging van het lidmaatschap gedurende het seizoen, wordt er geen restitutie verleend over de contributie die reeds is geïncasseerd. 

De uitzonderingen zijn beschreven in de contributievoorwaarden. 

De contributievoorwaarden
De voorwaarden van de contributie voor het lidmaatschap bij G.V. DOS.
Seizoen 2023 / 2024: Contributie-voorwaarden-lidmaatschap-GVDOS-Udenhout-juli-2023
Seizoen 2022 / 2023: Contributie-voorwaarden-lidmaatschap-GVDOS-Udenhout-april-2023

Tot slot
Als vereniging vinden we het jammer dat je stopt met één van de lessen of misschien zelfs stopt met het sporten bij G.V. DOS. We hopen in ieder geval dat je hebt genoten van vele uren sportplezier. Hopelijk tot in de zaal bij de lessen waaraan je blijft deelnemen of tot een later moment waarop het turnen of springen weer bij je past.

© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout