27 sep

Spring- en turnclinics op zondag 30 oktober

Op zondag 30 oktober organiseren de springers van DOS een ochtend boordenvol met spring,- en turnclinics voor alle leden van DOS. Iedereen is welkom om zijn onderdelen te verbeteren. De clinics worden in sportzaal de Schelf gegeven door onze spring toppers. Daarnaast worden er die dag lege flessen ingezameld. De opbrengst van de clinics en de flessen gaat naar de nieuwe turbo trampoline die de springers erg graag willen.

Je kan je via deze link inschrijven voor een of meerdere clinics. Vol = Vol. (max 20 per clinic)
 
Breng je 10 lege flessen mee? Dan krijg je 2 euro korting op de clinics. Meer flessen zijn altijd welkom maar geven niet meer korting. Tussen de top 5 aan mensen die de meeste flessen hebben ingeleverd wordt een prijs verloot.
 
Zorg dat je op tijd aanwezig bent om eerst de flessen in te leveren, draag je normale turnkleding. Bij voorkeur je turnpakje.
26 sep

G.V. DOS presenteert het nieuwe outfit

Als vereniging hebben we gekozen voor een outfit van The Indian Maharadja
The Indian Maharadja is een Nederlands merk wat veel wordt gebruikt door hockeyclubs waaronder Were Di uit Tilburg. Ook Tim van Rijthoven, de Nederlandse tennisser die in Rosmalen en Wimbledon succesvol was, speelt met dit merk. Deze kleding wordt net als voorheen geleverd door Van Gool Sport vanuit hun vestiging in Hilvarenbeek.

Onze trainers zijn binnenkort te bewonderen in het nieuwe outfit
Ook voor leden van de selectie geldt dat zij bij wedstrijden onze vereniging vertegenwoordigen in het outfit van de vereniging. Dit betekent het juiste turnpak en het nieuwe vest van The Indian Maharadja. Het is niet verplicht om de broek te dragen. Het mag natuurlijk wel wanneer je dit prettig vindt. Uiteraard zijn ook recreatieve leden in de mogelijkheid om het outfit van de vereniging aan te schaffen.

Het outfit kan op twee manieren worden aangeschaft
Het outfit kan rechtstreeks bij Van Gool Sport worden aangeschaft. Het jacket kost voor senioren € 55,00 en de bijpassende broek € 50,00. Voor junioren, tot en met maat 164 kost het jacket € 50,00 en de broek € 45,00. Het bedrukken van het logo van G.V. DOS, wat aan de voorkant op het hard wordt geplaatst, is bij de prijs inbegrepen.

Het outfit kan ook via G.V. DOS worden besteld. Het bestuur heeft in samenspraak met Van Gool Sport de mogelijkheid gecreëerd om de kleding in de gymzaal te passen en vervolgens te bestellen. Wanneer je via de vereniging besteld, bespaar je 20% op de aanschaf van het outfit en hoef je niet op en neer naar Hilvarenbeek.

Kom jouw outfit passen tijdens één van hiervoor geplande tijdsblokken
Zaterdag 1 oktober van 10.00 uur tot 11.30 uur.
Woensdag 5 oktober van 18.00 uur tot 20.00 uur.
Vrijdag 7 oktober van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Tijdens deze momenten om je outfit te passen kan je aangeven wat je wilt bestellen en in welke maat. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling wordt de kleding besteld. Zodra de kleding is bedrukt en geleverd wordt deze persoonlijk op de vereniging uitgedeeld.

Na deze momenten om te passen is het niet meer mogelijk om via G.V. DOS te bestellen
De bestelling verloopt dan rechtstreeks via Van Gool Sport. Helaas ook zonder de korting van 10%. G.V. DOS heeft geen kleding op voorraad.

De 3 best verkopende leden van loten van de Grote Clubactie ontvangen een nieuw jacket
Een ontzettend leuke, sportieve en modieuze prijs voor een geweldige prestatie.

Het outfit van de turnpakjes blijft ongewijzigd
De turnpakjes zijn namelijk nog leverbaar bij Tema Turn. Meer informatie vind je op onze website.

20 sep

G.V. DOS zoekt nieuwe turntalenten

Ben je lenig en/of sterk en sta je graag op je kop? Dan zoeken we jou!

Wij zijn op zoek naar meisjes die graag twee keer in de week turnen
Naast je reguliere les vindt er een selectieles op vrijdag plaats. Daarnaast moet je het ook leuk vinden om in de toekomst wedstrijden te turnen.

Kom naar de talententest op vrijdag 5 oktober
Deze talententest vindt plaats in de Schelf tussen 17.00 uur een 19.00 uur.

Geef je voor 30 september op!
Stuur hiervoor een mail naar de trainer van de turnselectie, Yvonne Verspeek (yvonneverspeek@hotmail.com). Vermeld je naam en geboortedatum bij het aanmelden en hopelijk treffen we je op vrijdag 5 oktober. 
20 sep

G.V. DOS stapt over op een nieuw trainingspak

Van Gool sport heeft ons laten weten dat de huidige trainingspakken (Adidas) niet langer leverbaar. Op korte termijn presenteren we daarom het nieuwe tenue. Om te voorkomen dat elk lid individueel naar Van Gool sport naar Hilvarenbeek rijdt, worden er tijdsblokken tijdens de lessen georganiseerd. Zodra er meer informatie beschikbaar is, informeren we jullie hierover.

De turnpakjes voor selectieleden blijven dit seizoen hetzelfde
De turnpakjes zijn namelijk nog leverbaar bij Tema Turn. Meer informatie vind je op onze website.

18 sep

De Grote Clubactie start op 24 september

Onze vereniging doet natuurlijk ook weer mee. Als lid ontvang je een persoonlijk bericht per mail met daarin informatie over deze actie. Bijvoorbeeld hoe jij loten kan verkopen via je persoonlijke pagina. Ook ligt er in gymzaal de Schelf een verkoopboekje voor je klaar.

De beste 3 verkopers van G.V. DOS ontvangen het nieuwe vest
Via onze nieuwsbrief word je geïnformeerd over de presentatie van onze nieuwe kledinglijn en over de ontwikkelingen van de Grote Clubactie. 

18 sep

Verslag Algemene Leden Vergadering

Op 16 september hebben leden die aanwezig waren bij de Algemene Leden Vergadering ingestemd met het gevoerde beleid over het afgelopen seizoen (2021/2022). Ook hebben de leden ingestemd met een verhoging van de contributie. Deze verhoging is noodzakelijk om het exploitatietekort voor het lopende seizoen (2022/2023) zo klein mogelijk te houden.

Het jaarverslag van onze vereniging is in te zien via de volgende link Jaarverslag 2021 – 2022 (16 september 2022).
De contributie voor het seizoen 2022/2023 is geactualiseerd op de website van G.V. DOS.

 

 

02 sep

Rabo Clubsupport gaat van start

 

 

 

Iedereen verdient een club of vereniging. Het is voor velen als een tweede huis. Zo ook bij G.V. DOS. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank verenigingen met kennis, hun netwerk en geld om onze ambities te realiseren.

Als Rabo-lid (Rabobank Hart van Brabant) kun je stemmen op je favoriete clubs van 5 tot en met 27 september 2022. Dat is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving.

Meer informatie over onze vereniging vind je via deze link op de website van de Rabobank.


10 aug

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Op vrijdag 16 september vindt de Algemene Leden Vergadering van G.V. DOS plaats. Deze vergadering vindt plaats in het Raadhuis in Udenhout en start om 19.30 uur. Het adres van het Raadhuis is Slimstraat 2.

Alle leden, ouders van leden, belanghebbenden en iedereen die G.V. DOS een warm hart toe draagt zijn van harte welkom. Het bestuur blikt samen met de aanwezigen terug op het voorbije seizoen en kijkt vooruit naar het seizoen wat op dat moment enkele weken onderweg is.

22 jul

Een terugblik op de Club Kampioenschappen

In het weekend van 9 en 10 juli kleurde de Roomley blauw en wit, de clubkleuren van G.V. DOS Udenhout. Na twee jaar afwezigheid, door Covid, zijn de Tino van Loenhout Clubkampioenschappen weer gehouden.
 
De Clubkampioenschappen zijn voor de leden van de gymnastiek vereniging een krachtmeting met mede gymnasten, maar voor menigeen ook een moment om ouders en opa’s en oma’s te laten zien wat er allemaal is geleerd.
 
Het was dus ook niet gek dat het gros van de jongste leden dit nog nooit eerder had meegemaakt en daarom behoorlijk zenuwachtig was voor dit moment.
 
Ook met zenuwen door het hele lijf toonden zo’n 150 gymnasten en springers hun kunsten terwijl de tribune goed was gevuld met betrokken en enthousiast publiek. De springers sprongen individueel én in teamverband. De oudste turnsters kwamen op elk toestel in actie. Zo werd er op een nieuwe wijze invulling gegeven aan de wedstrijd zodat iedereen mee kon doen.
 
Het weekend leverde alleen maar winnaars op! Ook het Fonds Gehandicaptensport kwam als winnaar uit de bus. Er werd maar liefst €281,36 opgehaald tijdens de collecte. 

Zodra de foto’s beschikbaar zijn, worden deze gepubliceerd op de website.
© 2022 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout