07 apr

GV DOS in lockdown

Een raar jaar, maar wat zijn wij creatief bezig! Momenteel worden er al een aantal buitenlessen georganiseerd, wat is het fijn om alle lachende leden weer te zien!
Benieuwd wat we in dit gekke jaar hebben gedaan? Bekijk dit leuke filmpje!
 
06 dec

Groteclub actie leverd ons €1945,- op

Door al jullie verkochte loten hebben wij dit jaar € 1945,- opgehaald met de grote clubactie. Weer een prachtig bedrag wat we door jullie hebben binnen gesleept. Enorm bedankt voor het verkopen en voornamelijk het kopen van deze loten. We gaan hier weer iets fantastisch mee doen! 

06 dec

700 kilo textiel is opgehaald

Maar liefst 700 kilo textiel hebben wij opgehaald met de jaarlijkste textiel actie. Dit leverd GV DOS maar liefst € 175,- op. Hiervan kunnen wij weer enorm mooie dingen gaan doen. Voor iedereen die ook dit jaar weer wat heeft ingeleverd, bedankt! 

20 nov

Rabo-clubsupport levert € 822,54 op!

De jaarlijkse Rabo-clubsupport actie levert GV DOS €822,54 op. Met dank aan jullie hebben wij dit prachtige bedrag mogen ontvangen. Hier gaan we weer enorm veel mooie dingen van kunnen doen binnen onze vereniging. Iedereen die gestemd heeft, bedankt! 

14 okt

Jaarverslag 2019/2020

Een terugblik over afgelopen seizoen. Normaal gesproken gebeurt dit tijdens een Algemene Leden Vergadering, maar dit jaar wordt deze informatie anders dan gebruikelijk aangeboden.

Bijzondere omstandigheden vragen om een bijzondere oplossing
Om die reden blikt het bestuur in filmvorm terug op afgelopen seizoen. Deze opname is beschikbaar gesteld op Youtube en via deze link te benaderen. In een interview geven de latend penningmeester, Suzanne Hoozemans, en de voorzitter, Steven Vervoort, antwoord op vragen van Gaby Dekkers. Deze film duurt 15 minuten.
 
Er is ook een presentatie met daarin de belangrijkste gebeurtenissen van afgelopen seizoen
Deze presentatie zou normaal gesproken tijdens de Algemene Leden Vergadering met de geïnteresseerden worden gedeeld. Hieronder vind u de presentatie die normaal gesproken zou worden gepresenteerd. 
 
 
Heb je vragen naar aanleiding van het interview of de presentatie?
Neem dan contact op met het bestuur. Dit kan per mail via bestuur@gvdos.nl. Mocht je geïnteresseerd zijn in het financiële verslag van de vereniging, neem dan contact op met penningmeester@gvdos.nl. Heb je interesse in de vacante positie binnen het bestuur als penningmeester? Wacht dan niet langer en sluit de eerstvolgende keer aan bij een bestuursvergadering. Dit geldt trouwens voor iedereen die geïnteresseerd is in onze vereniging.
14 okt

6 Jubilarissen bij GVDOS

Dit jaar zijn er maar liefste 6 jubilarissen. Helaas konden wij hun dit jaar niet in het zonnetje zetten tijdens onze jaarlijkse ALV. Daarom hebben wij onze jubilarissen opgezocht in de zaal. 

Onze jubilarissen waaronder een trainer zijn al 12,5 jaar te vinden bij GV DOS:

Mark van Dongen, Sara van de Berg, Femke Reinders, Inge van Erp, Anne versteeg en Nienke Schouten. 

16 sep

De Grote Clubactie gaat van start!

Aanstaande zaterdag 19 september start de landelijke loten verkoop weer van de Grote Clubactie. Ook dit jaar gaat 80% van de inkomste naar onze vereniging. Wij kunnen dit goed gebruiken dus probeer zo veel mogelijk loten te verkopen! 

Help jij mee? En ga jij dit jaar de meeste loten verkopen? Schakel al je familie, vrienden en kenissen in om zo veel mogeljk loten te verkopen. Wie weet kom jij in de top 3 van beste verkopers en ontvang je een fantastische prijs!

Succes met de verkoop! 

15 mei

Wij trainen buiten!

Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met een manier om weer te kunnen sporten. Helaas kan dit nog niet in de gymzaal maar wij starten met buiten trainingen!  

De eerste lessen zijn afgelopen week van start gegaan, het doet ons goed om de kinderen weer sportief bezig te zien!

De trainingen zullen op verschillende locaties plaats vinden, de Loonse en Drunense duinen, het hoofdveld van voetbalvereniging SvSSS, schoolplein van de Wichelroede of het speelveld aan de sportlaan in Udenhout. De training zullen er wel wat anders uit zien dan in de gymzaal, denk hierbij aan conditie, kracht, spel elementen, lenigheid etc. 

Houd de berichtgeving van de trainer(s) goed in de gaten. Zij zullen jouw informeren over de tijd, locatie etc. Met vragen kun je altijd contact opnemen met je eigen trainer(s). 

Veel sport plezier!

16 mrt

GV DOS sluit de deuren tot zondag 5 april

Als vereniging hebben we het besluit genomen om zeker tot 5 april de deuren dicht te laten. Hiermee volgen we het advies op van de KNGU en het RIVM. Ook de wedstrijden die op de planning stonden zullen niet door gaan. Hiervoor wordt nog gekeken of dit op een later moment zal worden ingehaald. 

Zodra er weer nieuwe ontwikkelingen plaats zullen vinden wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf, tot snel!

10 mrt

Lessen gaan niet door tot zeker 15 maart

Onze vereniging heeft besloten om vanaf woensdag 11 maart de turn- en springlessen niet door te laten gaan ivm het aangescherpte advies over het Corona virus.

Hoezeer wij ook van sport en bewegen houden, de gezondheid van de leden en trainers en natuurlijk hun familie en vrienden is simpelweg belangrijker. Met deze maatregel beschermen we de mensen om ons heen.

Vandaag zijn er nog wel enkele lessen doorgegaan
Dit paste ook bij de berichtgeving en het advies zoals deze op dat moment van toepassing was. Inmiddels is het advies door de gezaghebbende instanties aangescherpt. Als vereniging hebben we daarom ook besloten de lessen in ieder geval tot en met dit weekend niet door te laten gaan. Dit om vooral duidelijkheid te scheppen voor onze leden en trainers.

We hopen iedereen weer snel te zien!

©2021 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout