04 nov

DOS ontvangt €990,50 van de raboclubsupport!

De jaarlijkse actie van de Rabobank zorgt voor een donatie van € 990,50.
Als vereniging zijn we erg dankbaar voor dit support én supertrots op dit resultaat. Van de leden van Rabobank Hart van Brabant ontvingen we ruim 200 stemmen. Elke stem vertegenwoordigde een waarde van €4,52. De komende periode investeren we deze donatie én de opbrengsten van de Grote Clubactie en de najaars Textielactie in het vervangen van afgekeurde materialen. Iedereen bedankt voor het stemmen!

10 okt

GV DOS opzoek naar een nieuwe penningmeester!

Suzanne Hoozemans, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Als vereniging hebben we net als nu behoefte aan een betrouwbare en nauwkeurige penningmeester. Heb je cijfermatig inzicht, het sporthart op de juiste plek en wil je een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging? Neem dan contact met ons op via penningmeester@gvdos.nl. Hoe eerder je reageert hoe beter de overdracht van de werkzaamheden kan plaats vinden.

28 sep

Rabo Clubsupport is gestart. Stem op GV DOS

Leden en klanten van de Rabobank mogen hun stem weer gaan uitbrengen op hun favoriete club of vereniging. Deze actie van de Rabobank leverde vorig jaar €864 op voor gymvereniging DOS. Ook dit jaar gaan we voor zo veel mogelijk stemmen. 

Dus…… ben je lid van de Rabobank vergeet dan niet om je stem uit te brengen op onze vereniging. Uiteraard kun je ook je vrienden- en kennissenkring op het idee brengen om een stem uit te brengen op onze vereniging. Stem op onze fantastische club! 

https://www.rabo-clubsupport.nl/hart-van-brabant/stemmen?

16 sep

De Grote Clubactie is van start gegaan!

Steun gymvereniging DOS Udenhout door het kopen van een lot van de Grote Clubactie
Koop een lot van €3,00. Gebruik hiervoor de QR code en de volgende link. https://clubactie.nl/gemist
Registreer je favoriete DOS sporter als verkoper van het lot. Daarmee maakt hij/zij kans op leuke prijzen.
Maak zelf kans op €100.000 of andere prachtige prijzen.
DOS krijgt 80% van de kosten van het lot.
Win – Win – Win.
23 jun

Drie NK-medailles voor springers van GV DOS

Drie medailles voor Mika Vervoort van GV DOS Udenhout tijdens het Nederlands kampioenschap individueel springen in Ahoy Rotterdam.

Mika wist in de hoogste categorie van zijn leeftijdsklasse knap het zilver te winnen op pegasus. Op minitrampoline en airtrack wist hij het brons in de wacht te slepen.

Youri Emmen debuteerde in zijn klasse op minitrampoline maar miste net het podium.

GV DOS mocht na een plaatsingswedstrijd met maar liefst negen atleten starten.

Op naar een mooi seizoen na de zomervakantie!

 

 

09 jun

Twee nationale titels voor GV DOS

Het junioren mix team en het damesteam bij de senioren hebben afgelopen zaterdag 8 juni  beide een nationale titel gewonnen tijdens het NK Groepsspringen in Bergen op Zoom.

Opvallend is dat zij beide de overwinning behaalden in de C klasse, op het toestel waarop zij al een jaar niet meer trainen, de airtumbling. Deze heeft namelijk plaatsgemaakt voor een vernieuwde variant de airtrack. Op de airtrack wist het junioren mix team zilver te behalen.

De Udenhoutse vereniging is met vier teams afgereisd naar Bergen op Zoom. Dit was de laatste teamwedstrijd van een succesvol seizoen. Een enkeling zal nog een gooi doen naar het eremetaal tijdens het NK individueel springen op A,- en B-niveau in Ahoy Rotterdam dat op 22 juni zal plaatsvinden.

28 mei

Clubkampioenen turnen 2019 bekend!!!

In het weekend van 18 en 19 mei hebben onze jaarlijkse Tino van Loenhout clubkampioenschappen weer plaatsgevonden. Ten eerste bedanken wij namens GV DOS alle vrijwilligers door wie dit mede mogelijk is gemaakt. Alle leden hebben hun prachtige kunsten laten zien aan de jury in de aanwezigheid van hun eigen supporters. Hier zijn een hoop kampioenen uitgekomen en die zijn allemaal naar huis gegaan met een prachtige beker! En alle deelnemers kregen een mooie medaille.

Kampioenen in de diverse groepen zijn geworden:

Veerle Blok, Dafne van den Bosch, Sven Maas, Noa van der Zande, Nick Arts, Jip Moonen, Mika Vervoort, Merijn van Helden, Jesse van den Dries, Iris Kools, Felien Rossou, Maud Coppens, Nina Smits, Willem Weijtmans, Matthieu van Kempen, Jaline van der Heijden, Tony van Schaardenburg, Lindy van Erp, Pien Schoenmakers, Nienke Schouten, Isis-Ananda Boers, Inge van Erp, Milou van Gastel, Yfke Henst, Maud Bruynen, Romy Vermunt, Bo van de Ven, Jinte van Maanen, Suus Roosen, Kumi Raven, Bregje van de Pas, Evie Snijders

Een tweede plaats bij de diverse groepen is behaald door:

Fenne van Liempd, Julia de Kort, Frederique Melse, Gus Woijtas, Chayenna Haans, Lisa Snijders, Tibbe Leniger, Jessica van Esch, Emie van de Pas, Meike Beers, Isabel Luijckx, Lieve Schulpen, Mace Denis, Tibe van Laak, Lynn van Keulen, Anne Vermeer, Mijntje de Kort, Florine Joosten, Linda van Hassel, Isis Korsmit, Pleun Derksen, Isa Wittens, Lian Hamers, Floor Nootenboom

Op de derde plaats zijn geëindigd:

Saar van Dijk, Suze Bakker, Sara van den Berg, Iris van Gerwen, Noor de Ruijter, Helena Szejnoga, Calvin van Antwerpen, Anne Schilderman, Fenna Luijckx

Vierde plaatsen zijn voor:

Irene van der Poel, Mayla Baans, Lotte Beijes

Vijfde plaats is voor:

Eliza Witlox

Een mooi en zeer sportief weekend voor onze leden van GV DOS.

Wederom was dit jaar ook de cup cake actie een groot succes. Er is een mooi bedrag opgehaald waarmee wij onze vrijwilligers een mooie bedankdag kunnen geven voor hun inzet van afgelopen jaar. Alle bakkers bedankt!

 

24 mei

GV DOS heeft een nieuwe prijs!

Wie o wie mocht  de ‘Corriefee’ mee naar huis nemen?

Op de Tino van Loenhout Clubkampioenschappen van GV Dos Udenhout is op zaterdag 18 mei jl. de Corriefee Sportiviteitsprijs voor het eerst doorgegeven. De naar Corrie Pijnenburg vernoemde prijs werd door Corrie zelf overhandigd aan een sportief lid. Corrie Pijnenburg is inmiddels al meer dan 50 jaar lid van GV DOS!

De winnaar van 2019 is: Suze Bakker (11 jaar).

De reden waarom Suze deze sportiviteitsprijs heeft geworden, is omdat Suze, hoe jong ze ook is, er altijd bij is. Om te helpen bij de les, bij de schoonmaak, om op te bouwen of af te ruimen bij activiteiten en daar ook weer te helpen. Daarbij betrekt ze haar ouders bij het bedenken van acties, bijvoorbeeld om geld in te zamelen voor de airtrack (nieuw toestel), bij het opbouwen en bij commissies. En dat altijd met veel plezier, vriendelijkheid naar anderen en met motiverende woorden voor de kleintjes. Daarnaast betrekt ze haar teamgenootjes erbij door te vragen of zij zich al hebben opgegeven om te helpen en staat ze jong en oud aan te moedigen in de zaal. Wanneer de senioren iets nieuws kunnen staat ze te klappen en durft ze zelfs complimentjes of tips te geven.

 

17 apr

Turnsucces voor GV DOS

Zondag 14 april mocht Britt van Liempd afreizen naar Rotterdam om daar de halve finale van het NK te turnen.

Dit was erg spannend voor haar. Maar deze dame heeft het hele jaar hard getraind. Dus we zagen een stralende Britt tijdens haar oefeningen en ze turnde een stabiele wedstrijd met onder andere een prachtige sprong waar ze de 1e score behaalde.

Ze behaalde uiteindelijke een hele mooie 7e plek, wat betekent dat Britt zich heeft geplaatst voor het NK!!

Ze mag 18 mei gaan stralen in de meerkampfinale en 19 mei komt ze nog in actie in de sprongfinale.

Wij, als DOS, zijn super trots op Britt en wensen haar alvast enorm veel succes op het NK.

©2019 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout