18 jan

Save the date voor de Club Kampioenschappen!

Op zaterdag 8 juli vinden de Tino van Loenhout Club Kampioenschappen plaats. De Activiteiten Commissie is gestart met de voorbereiding en ook tijdens de trainingen wordt er de komende maanden toegewerkt naar dat weekend. Voor veel recreatieve leden is dit het hoogtepunt van het seizoen. Als ouder en als hoef je op dit moment alleen maar de datum vrij te houden in je agenda. Zaterdag 8 juli 2023. Tot dan!

18 jan

Er zijn meer dan 30 kinderen op zoek naar een nieuwe turntrainer

Deze kinderen staan op de wachtlijst van G.V. DOS. Binnen de bestaande groepen is er geen ruimte om te groeien. De omvang van de groepen zitten op het maximaal aantal leden. Daarnaast hebben ook de huidige trainers geen mogelijkheden om extra lesuren te geven. Het uitbreiden van onze groep met trainers geeft de vereniging de ruimte om verder te groeien. Zonder nieuwe trainers is dat niet mogelijk en blijven kinderen op de wachtlijst staan.

Ben jij het missende stukje in onze puzzel?
Het is voor jou als nieuwe trainer mogelijk om een eigen lesmoment te realiseren. Hiervoor is nog ruimte op maandag van 15.30 uur tot 16.30 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Ook potentiële trainers die als duo een les willen verzorgen zijn van harte welkom. Juist die constructie zorgt voor een ideale start.  

G.V. DOS maakt gebruik van Kleuren Turnen
Dit is een programma van de KNGU. Op basis van het Kleuren Turnen heb je de mogelijkheid om de turnles zelf neer te zetten. Dit doe je samen met de andere turntrainers van onze vereniging.

Enthousiast en geïnteresseerd?
Neem dan contact op met het bestuur van de vereniging (bestuur@gvdos.nl). Wat G.V. DOS van jou nodig heeft is een prettige energie en de bereidheid om de trainersopleiding niveau 3 van de KNGU te halen. Nog mooier is wanneer je deze al in je bezit hebt.  G.V. DOS biedt jou als trainer een sportieve omgeving waarin spelplezier centraal staat. Voor jou en voor onze leden.

09 jan

Grote kans dat de sportvrijwilliger van het jaar bij G.V. DOS actief is!

Juliet Brokken (trainster selectie springgroepen) is genomineerd als sportvrijwilliger van het jaar 
Tijdens het Tilburgs Sportgala is zij één van de genomineerden om gekroond te worden tot ‘sportvrijwilliger van het jaar’.

Dit is waarom!
Juliet is een betrokken een coach voor iedereen, veelzijdig en stimuleert de groepsdynamiek, ze heeft oog voor talent en is bovenal een fantastisch mens. Juliet heeft het afgelopen decennia Groepsspringen als onderdeel van de gymsport op de kaart gezet in Noord-Brabant. Samen met de betrokken trainers en vrijwilligers heeft ze ervoor gezorgd dat G.V. DOS zich heeft ontwikkeld tot vereniging die op landelijk niveau kan wedijveren in deze sport. Vele nationale en regionale titels werden de afgelopen jaren onder haar enthousiaste coaching en leiding gewonnen. Onderaan de streep gaat het niet om de prijzen, het gaat Juliet om het groepsproces waarin iedere sporter uniek is, zichzelf als persoon en sporter mag ontwikkelen en een bijdrage levert aan de teamprestatie.

Het Tilburgs Sportgala vindt plaats op vrijdag 27 januari 2023
Het gala vindt plaats in de grote zaal van Stadschouwburg Tilburg. Sporters van G.V. DOS, vrienden en  familie graag bij het gala aanwezig willen zijn, kunnen gratis kaarten aanvragen via: www.tilburgssportgala.nl/toegangskaarten-2022 Bestel tijdig kaarten, want aantal is beperkt.

Spread the news!
Alle genomineerden zijn afgelopen week bekend gemaakt op www.tilburgssportgala.nl en de social media van Tilburgs Sportgala (Facebook en Instagram). Naast Juliet zijn er twee andere vrijwilligers genomineerd.

De lezers van het Brabants Dagblad stemmen mee over de winnaars

In het Brabants Dagblad, partner van het Tilburgs Sportgala, verschijnt in januari een artikel met alle genomineerden, hun achtergrond en een link om op je te stemmen. Deel dit bericht vooral en laat weten hoe blij je bent met Juliet Brokken als vrijwilliger bij G.V. DOS. Dat zorgt er voor dat Juliet meer publieksstemmen krijgt. 

22 dec

De beste verkopers van de Grote Clubactie in het nieuw

Robin van Loon en Dylan Hamers

Deze week ontvingen de beste verkopers van de Grote Clubactie hun prijs. Dylan en Robin verkochten ieder meer dan 100 Clubloten en zijn met recht de beste verkopers van deze actie. Om die reden zijn ze door de vereniging in het nieuw gestoken. Zij dragen sinds deze week het nieuwe jacket. Ook onze trainers en selectieleden hebben deze week hun jacket ontvangen. Naast Dylan en Robin is ook Joy Adams één van de beste verkopers. Zij wist door twee Superloten te verkopen ook bij de beste drie verkopers te komen. Aangezien zij een selectielid is en het jacket al had besteld, heeft zij een waardebon ontvangen om een nieuw turnpakje aan te schaffen.

19 dec

Enquête | inventarisatie G.V. DOS kamp

Een goede voorbereiding is het halve werk. Om die reden inventariseert de Kamp Commissie bij leden en ouders van leden of er interesse is in een deelname aan het kamp als lid en/of vrijwilliger.

Vul de enquête uiterlijk 5 januari 2023 in en vergeet daarbij niet om je mailadres correct te vermelden. Alvast bedankt namens de Kamp Commissie.

Link enquête 

 

 

12 dec

G.V. DOS springt zich weer in de prijzen

EDE – Tijdens het NK groepsspringen in Ede wist het senioren team drie prijzen in de wacht te slepen. Op zaterdag 10 december wonnen zij in de categorie B niveau twee keer zilver en één keer brons.
 
De dag begon op de Pegasus. Dit toestel ging helaas niet foutloos. Hier werden zij derde. Bij de Minitrampoline wisten zij zich goed te herpakken en sprongen zij zoals getraind. De uitvoering van deze spectaculaire sprongen werd beloond met het zilver. Bij de Airtrack moesten ze er hard voor werken. De springers zetten goed door en hebben uiteindelijk alles doorgesprongen! Het harde werk werd hier beloond met een tweede plaats. Op naar het NK micro springen in februari 2023!
© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout