04 jun

Twee teams Nederlands kampioen tijdens het NK Groepsspringen in Utrecht

Tijdens het NK groepsspringen op C niveau wisten twee teams van G.V. DOS Udenhout de nationale titel te bemachtigen. In de ochtend werd het senioren mix team kampioen op de airtrack. Daarnaast wisten zij op de overige twee toestellen, mini en tumbling, het brons binnen te slepen.   

Het junioren mix team wist in de middag kampioen te worden op tumbling. Een toestel wat bij DOS niet meer aanwezig is en waar een enkeling dus nog nooit op gesprongen had. Op de airtrack wisten zij met dezelfde sprongen ook nog eens het brons te behalen. Dit team moest heel wat aanpassen tijdens de wedstrijd door blessureleed. Erg knap dat zij op zo’n jonge leeftijd hier al zo flexibel mee om kunnen gaan.  

Van de 250 teams die in actie kwamen, waren er drie uit Udenhout. Het junioren damesteam sprong in de ochtend in een erg sterk en groot deelnemersveld. Zij wisten bijna overal in de top10 te eindigen en mogen daarmee ook erg trots zijn op hun behaalde resultaat.

De sfeer zat er weer lekker in. Er zijn veel nieuwe sprongen getoond. Het jongste team van G.V. DOS ontbrak omdat zij nog niet helemaal en compleet waren voor een deelname op dit podium. 

Dit is het eerste NK van deze maand. Over drie weken gaan de gymnasten van G.V. DOS strijden om de nationale titels in Ahoy. In diverse leeftijdscategorieën op verschillende niveaus wordt deelgenomen aan het NK individueel en het onderdeel Micro teamgym.

Op 1 juli vinden de Club Kampioenschappen van G.V. DOS plaats in de Roomley. Dat is een prachtig podium voor de recreatieve leden en de selectie leden om aan familie en vrienden te laten zien hoe ze zich het afgelopen jaar op hun eigen niveau hebben ontwikkeld.

01 jun

De Clubfund actie eindigt bijna

De ClubFund-actie van PLUS Ammerlaan | Udenhout gaat de laatste fase in. Tot en met zaterdag 3 juni 2023 krijg je bij de PLUSbij iedere € 10 boodschappen één spaarzegel waarmee je in de FANshop van jezelf of van je ‘favoriete’ speler gratis FANartikelen kunt bestellen.

LET OP: de FANshops sluiten op zaterdag 10 juni 2023 om 23.59 uur. Tot dan kun je dus de codes op de zegels verzilveren in de FANshops. Vervolgens worden al de bestelde artikelen gemaakt en ontvang je een mailtje als de bestelling klaar is.

Dus…nog even sparen bij PLUS Ammerlaan | Udenhout voor jezelf én voor de club!

30 mei

Contributie | de 3e en laatste incassoronde van dit seizoen

Op dinsdag 30 mei wordt het 3e deel en laatste deel van de contributie geïncasseerd.

Op maandag 29 mei zijn de leden hierover persoonlijk geïnformeerd per mail. In de mail zit een bijlage met een factuurspecificatie. Op deze factuurspecificatie is beschreven dat de contributie over de periode van 1 maart 2023 tot en met 31 mei 2023 wordt geïncasseerd. Dit is niet helemaal in lijn met de daadwerkelijke maanden qua contributie. het betreft het laatste en 3e deel van het seizoen tot en met de laatste les in juli 2023.

30 mei

Schrijf je nu in voor de Tino van Loenhout Club Kampioenschappen

Beste leden, beste ouders/verzorgers,

Op zaterdag 1 juli organiseert G.V. DOS de Tino van Loenhout Clubkampioenschappen
Onze leden mogen die dag laten zien wat ze allemaal hebben geleerd tijdens de turn en de springlessen!

De 1e wedstrijd start om 8.30 uur
De Clubkampioenschappen nemen de hele dag in beslag en duren tot ongeveer 20.30 uur.

Het programma van zaterdag 1 juli

 
Zaterdag 1 juli
Wedstrijd
Les
08.30 – 11.00
Wedstrijd 1
Woensdag alle groepsspringlessen
11.30 – 13.00
Wedstrijd 2
Turnen maandag 1 en donderdag 1
14.00 – 15.30
Wedstrijd 3
Turnen maandag 2 en donderdag 2
15.45 – 17.15
Wedstrijd 4
Turnen maandag 3 en donderdag 3
en vrijdag selectie 1
18.30 – 20.30
Wedstrijd 5
Turnen dinsdag
Graag 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn.

De Clubkampioenschappen vinden plaats in sporthal de Roomley
Het adres is Groenvelde 20 te Udenhout.

Ook dit jaar wordt er gecollecteerd voor het fonds Gehandicapten Sport
Het zou fijn zijn als u contact geld mee neemt om daar iets aan bij te dragen.

Zonder hulp kunnen wij de Clubkampioenschappen niet organiseren!
Wij kunnen nog hulp gebruiken voor het opbouwen van de zaal op vrijdag 30 juni. Op zaterdag 1 juli zoeken we nog ondersteuning voor hand en spandiensten. Ook zoeken we nog vrijwilligers die op zondagochtend 2 juli de zaal mee helpen opruimen.

Dit formulier vul je nu in om je deelname aan de Clubkampioenschappen te verzekeren
Daarmee help je ons alles goed en vlot te laten verlopen.

Vul dit formulier ook in als je verhinderd bent
Zo hebben we goed zicht op het aantal aanmeldingen per les. Op dit formulier geef je ook aan of jezelf, ouders of familieleden een handje kunnen helpen.

Vul het formulier in vóór zondag 4 juni in
Op basis van de ontvangen informatie worden de Clubkampioenschappen verder voorbereid. In verband met de planning gaan we ervan uit dat je ook komt wanneer je jezelf hebt ingeschreven. 

Activiteitencommissie G.V. DOS
16 mei

Verdien extra Clubfund-punten bij Plus Ammerlaan

De Clubfund actie bij Plus Ammerlaan is in volle gang. Meer dan 100 leden zijn fanatiek Clubfund-punten aan het sparen en verzilveren deze punten in hun eigen Fanshop. 

Op zaterdag 27 mei vindt er van 10.00 uur tot 15.00 uur staan er drie sport-en spelactiviteiten klaar waarmee je extra Clubfund-punten kunt verzamelen. Meer informatie vind je in dit filmpje.

07 apr

De zoektocht naar een nieuwe trainer gaat door

De wachtlijst van onze vereniging is gegroeid naar 50 leden. Het is ons tot op heden niet gelukt een nieuwe trainer te vinden.

Ben jij het missende stukje in onze puzzel?
Het is voor jou als nieuwe trainer mogelijk om een eigen lesmoment te realiseren. Hiervoor is nog ruimte op maandag van 15.30 uur tot 16.30 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Ook potentiële trainers die als duo een les willen verzorgen zijn van harte welkom. Juist die constructie zorgt voor een ideale start.  

Enthousiast en geïnteresseerd?
Neem dan contact op met het bestuur van de vereniging (bestuur@gvdos.nl). Wat G.V. DOS van jou nodig heeft is een prettige energie en de bereidheid om deze op een didactische wijze te investeren in onze leden. Ben je in het bezit van een trainersopleiding van de KNGU dan is dat mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk om een bijdrage te leveren aan onze vereniging. G.V. DOS biedt jou als trainer een sportieve omgeving waarin spelplezier centraal staat. Voor jou en voor onze leden.

 

 

03 apr

De foto’s van de ClubFund actie zijn beschikbaar!

Op zaterdag 1 april werden de foto’s en het promotiemateriaal overhandigd door Stefan Ammerlaan eigenaar van de Plus Ammerlaan in Udenhout. Alle leden kunnen vanaf nu bij  Plus Ammerlaan sparen voor gratis FANartikelen. Je eigen naam en spelersfoto of die van je (klein)kind op een muismat, broodtrommel, badslippers en nog veel meer leuke producten. 

Vanuit hun FANshop kunnen clubleden heel gemakkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen voor een bezoek aan hun webshop en hen vragen ook te gaan sparen; voor de FANshophouder of voor zichzelf.

Meedoen met de ClubFund-actie is overigens niet alleen leuk voor clubleden en hun aanhang. Ook onze vereniging profiteert mee. Van ieder besteld FANartikel gaat namelijk een mooi bedrag rechtstreeks naar de clubkas. Om precies te zijn 5 cent bij spaarzegel.

De gratis zegels worden tot en met 3 juni 2023 verstrekt. Een week later sluiten alle FANshops automatisch. Begin dus op tijd met sparen om teleurstellingen te voorkomen.

Heb je je persoonlijke actiefolder nog niet ontvangen? Informeer dan even bij je leider / trainer.

 

31 mrt

Wie helpt het bestuur met diverse financieel gerelateerde werkzaamheden?

Het bestuur van G.V. DOS heeft hulp nodig
De huidige penningmeester van G.V. DOS heeft aangegeven de werkzaamheden niet meer te kunnen passen met zijn privé- en werksituatie. Om die reden is het bestuur van G.V. DOS per direct op zoek naar versterking. Het bestuur is al geholpen met een vrijwilliger die samen met een ander bestuurslid diverse financieel gerelateerde werkzaamheden uit kan voeren. Denk hierbij aan het periodiek incasseren van de contributie en de opvolging daarvan.

Natuurlijk vraagt deze taak een investering in tijd
Na een inwerkperiode is het gemiddeld zo’n twee uur per week. Je hoeft hierbij niet per se de rol van penningmeester op je te nemen. De extra handen om het werk samen te doen bieden het bestuur al veel verlichting.

Op 31 maart verscheen een toepasselijk artikel op NOS.nl
‘Helft van de sportverenigingen zit in ernstige problemen’ (nos.nl)
Dit willen we voor onze vereniging hoe dan ook voorkomen. Neem bij interesse contact op met voorzitter@gvdos.nl of bestuur@gvdos.nl.


 

17 mrt

De DOS bedankdag vindt plaats op zondag 11 juni

Voor de vrijwilligers van G.V. DOS wordt jaarlijks iets leuk geregeld of georganiseerd. Dit jaar organiseert de Activiteiten Commissie de DOS Bedankdag. Deze dag vindt plaats op zondag 11 juni. Ben jij week in week uit lekker in de weer bij DOS dan ontvang je binnenkort een uitnodiging. 

© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout