04 feb

Gv DOS weer twee nationale titels

Afgelopen zaterdag wist onze springers van DOS Udenhout twee nationale titels te halen bij het Nederlands Kampioenschap Micro Teamgym in Nijverdal.

Het juniorenteam bestaande uit vier heren en het senioren team bestaande uit drie mannen en een dame wisten de titels in de wacht te slepen. Tot ieders verrassing won het gemixte junior team het zilver.

Voor velen was dit een eerste wedstrijd of het eerste wedstrijd van het seizoen, dat belooft wat voor de volgende wedstrijden!

03 jan

Met trots presenteren wij onze nieuwe Assistent Trainers

Afgelopen maanden zijn een aantal van onze leden druk bezig geweest met het voorbereiden voor een Assistent Trainers opleiding. En met trots mogen wij onze nieuwe assistent trainers aan u voorstellen. Ze hebben een aantal zaterdagen op rij een cursus gevolgd en mogen zich nu officieel Assistent Trainer noemen. Wie weet worden in de toekomst dit onze nieuwe Trainers.


  

 

03 jan

Verkochte loten zijn €2695,10 waard!

GV DOS haald met de grote clubactie maar liefst €2695,10 op. Een enorm bedrag en vanuit GV DOS mag ik zeggen dat wij enorm trots zijn op onze leden. De trekking is al geweest en hopelijk hebben een hoop van onze leden een mooie prijs gewonnen!

De beste verkopers van de Grote Clubactie loten zijn ook bekend
De top 3 (Joy, Tessa en Mika) ontving naast een bioscoopbon de felbegeerde g.v. DOS hoodie met capuchon. Voor sommige prijswinnaars was de maat nog iets te groot. Tegelijkertijd is dit een ontzettend goede reden om nog langer bij DOS te blijven sporten. Alle leden van g.v. DOS verkochten samen 922 loten. De top 6 verkocht maar liefst 327 loten. Voor de nummer 4 t/m 6 (Lotte B., Lisa J. en Jayden) ligt er een bioscoopbon klaar.

28 nov

Sponsor GV DOS gratis via SponsorKliks

Zorg er voor dat je jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van GV DOS. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Deze commissie wordt op de bankrekening van GV DOS gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert GV DOS hier direct van!

Leuk voor de dagelijkse boodschappen, bij aanschaf van cadeaus of tijdens het plannen van een vakantie.
Deelnemende bedrijven zijn onder andere: AH.nl, Thuisbezorgd.nl, Coolblue, Bol.com, Booking.com en Hotels.com.

Te eenvoudig?!
Eigenlijk wel. Het enige wat je hoeft te doen, is bij een online aankoop of bestelling denken aan DOS.

04 nov

DOS ontvangt €990,50 van de raboclubsupport!

De jaarlijkse actie van de Rabobank zorgt voor een donatie van € 990,50.
Als vereniging zijn we erg dankbaar voor dit support én supertrots op dit resultaat. Van de leden van Rabobank Hart van Brabant ontvingen we ruim 200 stemmen. Elke stem vertegenwoordigde een waarde van €4,52. De komende periode investeren we deze donatie én de opbrengsten van de Grote Clubactie en de najaars Textielactie in het vervangen van afgekeurde materialen. Iedereen bedankt voor het stemmen!

10 okt

GV DOS opzoek naar een nieuwe penningmeester!

Suzanne Hoozemans, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Als vereniging hebben we net als nu behoefte aan een betrouwbare en nauwkeurige penningmeester. Heb je cijfermatig inzicht, het sporthart op de juiste plek en wil je een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging? Neem dan contact met ons op via penningmeester@gvdos.nl. Hoe eerder je reageert hoe beter de overdracht van de werkzaamheden kan plaats vinden.

28 sep

Rabo Clubsupport is gestart. Stem op GV DOS

Leden en klanten van de Rabobank mogen hun stem weer gaan uitbrengen op hun favoriete club of vereniging. Deze actie van de Rabobank leverde vorig jaar €864 op voor gymvereniging DOS. Ook dit jaar gaan we voor zo veel mogelijk stemmen. 

Dus…… ben je lid van de Rabobank vergeet dan niet om je stem uit te brengen op onze vereniging. Uiteraard kun je ook je vrienden- en kennissenkring op het idee brengen om een stem uit te brengen op onze vereniging. Stem op onze fantastische club! 

https://www.rabo-clubsupport.nl/hart-van-brabant/stemmen?

16 sep

De Grote Clubactie is van start gegaan!

Steun gymvereniging DOS Udenhout door het kopen van een lot van de Grote Clubactie
Koop een lot van €3,00. Gebruik hiervoor de QR code en de volgende link. https://clubactie.nl/gemist
Registreer je favoriete DOS sporter als verkoper van het lot. Daarmee maakt hij/zij kans op leuke prijzen.
Maak zelf kans op €100.000 of andere prachtige prijzen.
DOS krijgt 80% van de kosten van het lot.
Win – Win – Win.
23 jun

Drie NK-medailles voor springers van GV DOS

Drie medailles voor Mika Vervoort van GV DOS Udenhout tijdens het Nederlands kampioenschap individueel springen in Ahoy Rotterdam.

Mika wist in de hoogste categorie van zijn leeftijdsklasse knap het zilver te winnen op pegasus. Op minitrampoline en airtrack wist hij het brons in de wacht te slepen.

Youri Emmen debuteerde in zijn klasse op minitrampoline maar miste net het podium.

GV DOS mocht na een plaatsingswedstrijd met maar liefst negen atleten starten.

Op naar een mooi seizoen na de zomervakantie!

 

 

09 jun

Twee nationale titels voor GV DOS

Het junioren mix team en het damesteam bij de senioren hebben afgelopen zaterdag 8 juni  beide een nationale titel gewonnen tijdens het NK Groepsspringen in Bergen op Zoom.

Opvallend is dat zij beide de overwinning behaalden in de C klasse, op het toestel waarop zij al een jaar niet meer trainen, de airtumbling. Deze heeft namelijk plaatsgemaakt voor een vernieuwde variant de airtrack. Op de airtrack wist het junioren mix team zilver te behalen.

De Udenhoutse vereniging is met vier teams afgereisd naar Bergen op Zoom. Dit was de laatste teamwedstrijd van een succesvol seizoen. Een enkeling zal nog een gooi doen naar het eremetaal tijdens het NK individueel springen op A,- en B-niveau in Ahoy Rotterdam dat op 22 juni zal plaatsvinden.

©2020 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout