16 sep

De Grote Clubactie gaat van start!

Aanstaande zaterdag 19 september start de landelijke loten verkoop weer van de Grote Clubactie. Ook dit jaar gaat 80% van de inkomste naar onze vereniging. Wij kunnen dit goed gebruiken dus probeer zo veel mogelijk loten te verkopen! 

Help jij mee? En ga jij dit jaar de meeste loten verkopen? Schakel al je familie, vrienden en kenissen in om zo veel mogeljk loten te verkopen. Wie weet kom jij in de top 3 van beste verkopers en ontvang je een fantastische prijs!

Succes met de verkoop! 

15 mei

Wij trainen buiten!

Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest met een manier om weer te kunnen sporten. Helaas kan dit nog niet in de gymzaal maar wij starten met buiten trainingen!  

De eerste lessen zijn afgelopen week van start gegaan, het doet ons goed om de kinderen weer sportief bezig te zien!

De trainingen zullen op verschillende locaties plaats vinden, de Loonse en Drunense duinen, het hoofdveld van voetbalvereniging SvSSS, schoolplein van de Wichelroede of het speelveld aan de sportlaan in Udenhout. De training zullen er wel wat anders uit zien dan in de gymzaal, denk hierbij aan conditie, kracht, spel elementen, lenigheid etc. 

Houd de berichtgeving van de trainer(s) goed in de gaten. Zij zullen jouw informeren over de tijd, locatie etc. Met vragen kun je altijd contact opnemen met je eigen trainer(s). 

Veel sport plezier!

16 mrt

GV DOS sluit de deuren tot zondag 5 april

Als vereniging hebben we het besluit genomen om zeker tot 5 april de deuren dicht te laten. Hiermee volgen we het advies op van de KNGU en het RIVM. Ook de wedstrijden die op de planning stonden zullen niet door gaan. Hiervoor wordt nog gekeken of dit op een later moment zal worden ingehaald. 

Zodra er weer nieuwe ontwikkelingen plaats zullen vinden wordt u hiervan op de hoogte gesteld. 

Zorg goed voor elkaar en voor jezelf, tot snel!

10 mrt

Lessen gaan niet door tot zeker 15 maart

Onze vereniging heeft besloten om vanaf woensdag 11 maart de turn- en springlessen niet door te laten gaan ivm het aangescherpte advies over het Corona virus.

Hoezeer wij ook van sport en bewegen houden, de gezondheid van de leden en trainers en natuurlijk hun familie en vrienden is simpelweg belangrijker. Met deze maatregel beschermen we de mensen om ons heen.

Vandaag zijn er nog wel enkele lessen doorgegaan
Dit paste ook bij de berichtgeving en het advies zoals deze op dat moment van toepassing was. Inmiddels is het advies door de gezaghebbende instanties aangescherpt. Als vereniging hebben we daarom ook besloten de lessen in ieder geval tot en met dit weekend niet door te laten gaan. Dit om vooral duidelijkheid te scheppen voor onze leden en trainers.

We hopen iedereen weer snel te zien!

04 feb

Gv DOS weer twee nationale titels

Afgelopen zaterdag wist onze springers van DOS Udenhout twee nationale titels te halen bij het Nederlands Kampioenschap Micro Teamgym in Nijverdal.

Het juniorenteam bestaande uit vier heren en het senioren team bestaande uit drie mannen en een dame wisten de titels in de wacht te slepen. Tot ieders verrassing won het gemixte junior team het zilver.

Voor velen was dit een eerste wedstrijd of het eerste wedstrijd van het seizoen, dat belooft wat voor de volgende wedstrijden!

03 jan

Met trots presenteren wij onze nieuwe Assistent Trainers

Afgelopen maanden zijn een aantal van onze leden druk bezig geweest met het voorbereiden voor een Assistent Trainers opleiding. En met trots mogen wij onze nieuwe assistent trainers aan u voorstellen. Ze hebben een aantal zaterdagen op rij een cursus gevolgd en mogen zich nu officieel Assistent Trainer noemen. Wie weet worden in de toekomst dit onze nieuwe Trainers.


  

 

03 jan

Verkochte loten zijn €2695,10 waard!

GV DOS haald met de grote clubactie maar liefst €2695,10 op. Een enorm bedrag en vanuit GV DOS mag ik zeggen dat wij enorm trots zijn op onze leden. De trekking is al geweest en hopelijk hebben een hoop van onze leden een mooie prijs gewonnen!

De beste verkopers van de Grote Clubactie loten zijn ook bekend
De top 3 (Joy, Tessa en Mika) ontving naast een bioscoopbon de felbegeerde g.v. DOS hoodie met capuchon. Voor sommige prijswinnaars was de maat nog iets te groot. Tegelijkertijd is dit een ontzettend goede reden om nog langer bij DOS te blijven sporten. Alle leden van g.v. DOS verkochten samen 922 loten. De top 6 verkocht maar liefst 327 loten. Voor de nummer 4 t/m 6 (Lotte B., Lisa J. en Jayden) ligt er een bioscoopbon klaar.

28 nov

Sponsor GV DOS gratis via SponsorKliks

Zorg er voor dat je jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van GV DOS. Voor jou een kleine moeite, voor onze vereniging directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. Deze commissie wordt op de bankrekening van GV DOS gestort. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert GV DOS hier direct van!

Leuk voor de dagelijkse boodschappen, bij aanschaf van cadeaus of tijdens het plannen van een vakantie.
Deelnemende bedrijven zijn onder andere: AH.nl, Thuisbezorgd.nl, Coolblue, Bol.com, Booking.com en Hotels.com.

Te eenvoudig?!
Eigenlijk wel. Het enige wat je hoeft te doen, is bij een online aankoop of bestelling denken aan DOS.

04 nov

DOS ontvangt €990,50 van de raboclubsupport!

De jaarlijkse actie van de Rabobank zorgt voor een donatie van € 990,50.
Als vereniging zijn we erg dankbaar voor dit support én supertrots op dit resultaat. Van de leden van Rabobank Hart van Brabant ontvingen we ruim 200 stemmen. Elke stem vertegenwoordigde een waarde van €4,52. De komende periode investeren we deze donatie én de opbrengsten van de Grote Clubactie en de najaars Textielactie in het vervangen van afgekeurde materialen. Iedereen bedankt voor het stemmen!

10 okt

GV DOS opzoek naar een nieuwe penningmeester!

Suzanne Hoozemans, heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen. Als vereniging hebben we net als nu behoefte aan een betrouwbare en nauwkeurige penningmeester. Heb je cijfermatig inzicht, het sporthart op de juiste plek en wil je een bijdrage leveren aan onze mooie vereniging? Neem dan contact met ons op via penningmeester@gvdos.nl. Hoe eerder je reageert hoe beter de overdracht van de werkzaamheden kan plaats vinden.

©2020 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout