Proefles

Ben je benieuwd hoe je het turnen, springen, peuter- kleutergym, ladies fit of volleybal vindt? Je bent altijd vrij om twee proeflessen te komen volgen.  Stuur een mailtje naar info@gvdos.nl en je wordt verder geholpen.

Bericht februari 2024
Er is nog steeds sprake van een wachtlijst voor het recreatief turnen. Dit betekent dat G.V. DOS voor deze lessen gebruik maakt van een wachtlijst. Je kunt je via info@gvdos.nl aanmelden voor de wachtlijst.

Bericht juli 2023
Om de kwaliteit van de lessen zo goed mogelijk te borgen is het aantal leden per les gemaximeerd. Met ingang van het seizoen 2023/2024 zitten alle lessen voor het recreatief turnen nagenoeg vol. Dit betekent dat G.V. DOS voor deze lessen gebruik maakt van een wachtlijst. Je kunt je via info@gvdos.nl wel aanmelden voor de wachtlijst.


Bericht juli / augustus 2022
Er is sprake van een tijdelijke ledenstop voor het recreatief turnen. In ieder geval tot en met oktober 2022 is het daarom niet mogelijk om deel te nemen aan proeflessen op de instroomgroep. Je kunt je via info@gvdos.nl wel aanmelden voor de wachtlijst. Hopelijk vinden we snel trainers, zodat er extra lessen opgestart kunnen worden.
© 2024 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout