23 jan

Schrijf je in voor de Tino van Loenhout Clubkampioenschappen

Beste (ouders van) leden, trainers en iedereen die G.V. DOS een warm hart toedraagt,


Op zondag 14 april 2024 organiseert G.V. DOS de Tino van Loenhout Clubkampioenschappen. Jij mag die dag laten zien wat je allemaal hebt geleerd tijdens de turn en/of springlessen. De wedstrijden vinden plaats in sporthal de Roomley. Het adres van de sporthal is Groenvelde 20 in Udenhout.

–> Vul dit formulier in <—
Om de Clubkampioenschappen goed en vlot te laten verlopen willen we je vragen om dit formulier in te vullen. Ook wanneer je verhinderd bent of niet wilt deelnemen. Wil je dit uiterlijk 4 februari doorgeven? Dat zorgt ervoor dat de Activiteiten Commissie de volgende fase van de voorbereiding in kan gaan.
 
Inschrijving Clubkampioenschappen 14-4-2024 – Google Formulieren

Een goede voorbereiding zorgt voor een optimale planning
In de huidige planning starten we op zondag om 8.30 uur. Het programma duurt tot ongeveer 20.30 uur. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers. De definitieve wedstrijdtijden worden uiterlijk op 1 maart gecommuniceerd.

Met jouw hulp zijn we in staat om de Clubkampioenschappen te organiseren
We kunnen nog hulp gebruiken op zaterdag 13 april voor het opbouwen van de zaal en op zondag 14 april voor diverse hand- en spandiensten. Ook zoeken we nog vrijwilligers die op zondag na de laatste wedstrijdronde de zaal mee opruimen. 

Help je een handje mee?
Op het inschrijfformulier geef je aan of je als ouders of enthousiaste familie een bijdrage wil leveren. Met een uurtje de handen uit de mouwen zijn we als vereniging ontzettend geholpen. 

Fonds gehandicapten sport
Ook dit jaar collecteren we weer voor het fonds gehandicapten sport. Het wordt op prijs gesteld wanneer je wat contact geld meeneemt om daar een bijdrage aan te leveren.

Met sportieve groet,

De Activiteiten Commissie
© 2024 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout