05 dec

Pietengym bij dime1, dime2 en dime3.

Dinsdag 25 november Pietengym bij dime1, dime2 en dime3
Bij de Pietengym zijn de turnsters en vele pietjes begonnen met een circuit en moesten ze over een blok, door hoepels, om pionnen heen en zelfs met een pakje in hun hand een koprol maken. Sommige verloren daarbij hun pakje, maar waren weer heel snel om het op te pakken en door te gaan.
Daarna gingen ze allerlei Pietengym-oefeningen doen. Ze moesten het dak op lopen en een pakje in de schoorsteen gooien. Bij de flat moesten ze een pakje bij iemand naar binnen gooien en waar een lintje voor het raam hing, wist je zeker dat er iemand thuis was. Daar zijn veel pakjes terecht gekomen. Via de volgende dakrand werd er weer een pakje in de schoorsteen gegooid en moesten de turnsters en pietjes van het dak springen (wat ze natuurlijk thuis niet na moeten doen). Over de dakrand lopen met een klein pietje in je hand of op je hoofd was daarna de uitdaging. En als laatste werden er acrobatische oefeningen gedaan op de mat.
Als afsluiting werd er met de parachutedoek geprobeerd om zwarte piet tegen het plafond aan te krijgen. Zwarte piet haalde het plafond niet, maar kwam wel heel erg hoog.
Alle turnsters en pietjes hadden goed hun best gedaan en kregen een pietendiploma en uit de stoomboot van zwarte piet een chocolade munt.
Het was super gezellig en leuk geweest.
Kijk bij de foto`s hoe leuk het was, of klik hier.
© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout