05 jun

Jouw hulp is nodig bij de Club Kampioenschappen

 

Op zaterdag 9 en zondag 10 juli organiseert onze vereniging de Tino van Loenhout Clubkampioenschappen. Wij hopen dat alle leden deelnemen aan dit mooie evenement. Vooraf inschrijven als deelnemer is noodzakelijk. De organisatie kan je met jouw inschrijving toewijzen aan het voor jouw best passende onderdeel. Mocht je dit nog niet gedaan hebben vraag dan informatie aan je trainer. Wij hopen dat het een fantastisch turnweekend mag worden in de Roomley.

Jouw hulp is ontzettend hard nodig om dit evenement in goede banen te leiden
Jong en oud zijn meer dan welkom voor diverse taken die nodig zijn om dit weekend tot een succes te maken. Ook is er een vrachtwagen nodig met een laadruimte van minimaal 5,2 m diep en 2,3 m hoog. Bij voorkeur met een laadklep.

Vrijdagavond 8 juli
• Er zijn vrijwilligers nodig voor het in- en uitladen van turntoestellen en benodigdheden. De materialen en benodigdheden worden opgehaald in Tilburg (Stappegoor) en in Udenhout bij De Schelf. 

Zaterdagochtend 9 juli
• Er zijn vrijwilligers nodig voor het klaarzetten van de turntoestellen en benodigdheden.

Zondagmiddag 10 juli
• Er zijn vrijwilligers nodig om de Roomley mee op te ruimen en de turntoestellen en benodigdheden terug te brengen naar hun oorspronkelijke locatie. 

Tijdens de kampioenschappen op zaterdag en zondag
• Er is een DJ nodig die de muziek verzorgt tijdens de opkomst, per oefening en bij de prijsuitreiking.
• Er is een fotograaf nodig die het leuk vindt om het evenement vast te leggen (dagdeel in overleg).
• Er zijn vrijwilligers nodig die jurybriefjes ophalen (vanaf 10 jaar).
• Er zijn vrijwilligers nodig die koffie en thee voor de juryleden verzorgen (vanaf 15 jaar).

Samen, als iedereen een steentje bijdraagt, gaat het ons zeker lukken!
Via deze link kom je bij het schema  Vrijwilligersformulier . Open het schema via de link op je tablet, laptop of desktop. Via je mobiele telefoon komt dit schema niet goed tot zijn recht. Daarop kun je aangeven welke taak het beste bij je past en waar je een bijdrage aan wilt leveren. Het ingevulde schema ontvangt de Activiteiten Commissie het liefst zo snel mogelijk en bij voorkeur vóór 10 juni terug. Mail het naar activiteitengvdos@gmail.com of geef het door aan je trainer.

©2022 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout