09 jan

Grote kans dat de sportvrijwilliger van het jaar bij G.V. DOS actief is!

Juliet Brokken (trainster selectie springgroepen) is genomineerd als sportvrijwilliger van het jaar 
Tijdens het Tilburgs Sportgala is zij één van de genomineerden om gekroond te worden tot ‘sportvrijwilliger van het jaar’.

Dit is waarom!
Juliet is een betrokken een coach voor iedereen, veelzijdig en stimuleert de groepsdynamiek, ze heeft oog voor talent en is bovenal een fantastisch mens. Juliet heeft het afgelopen decennia Groepsspringen als onderdeel van de gymsport op de kaart gezet in Noord-Brabant. Samen met de betrokken trainers en vrijwilligers heeft ze ervoor gezorgd dat G.V. DOS zich heeft ontwikkeld tot vereniging die op landelijk niveau kan wedijveren in deze sport. Vele nationale en regionale titels werden de afgelopen jaren onder haar enthousiaste coaching en leiding gewonnen. Onderaan de streep gaat het niet om de prijzen, het gaat Juliet om het groepsproces waarin iedere sporter uniek is, zichzelf als persoon en sporter mag ontwikkelen en een bijdrage levert aan de teamprestatie.

Het Tilburgs Sportgala vindt plaats op vrijdag 27 januari 2023
Het gala vindt plaats in de grote zaal van Stadschouwburg Tilburg. Sporters van G.V. DOS, vrienden en  familie graag bij het gala aanwezig willen zijn, kunnen gratis kaarten aanvragen via: www.tilburgssportgala.nl/toegangskaarten-2022 Bestel tijdig kaarten, want aantal is beperkt.

Spread the news!
Alle genomineerden zijn afgelopen week bekend gemaakt op www.tilburgssportgala.nl en de social media van Tilburgs Sportgala (Facebook en Instagram). Naast Juliet zijn er twee andere vrijwilligers genomineerd.

De lezers van het Brabants Dagblad stemmen mee over de winnaars

In het Brabants Dagblad, partner van het Tilburgs Sportgala, verschijnt in januari een artikel met alle genomineerden, hun achtergrond en een link om op je te stemmen. Deel dit bericht vooral en laat weten hoe blij je bent met Juliet Brokken als vrijwilliger bij G.V. DOS. Dat zorgt er voor dat Juliet meer publieksstemmen krijgt. 

© 2024 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout