26 sep

G.V. DOS presenteert het nieuwe outfit

Als vereniging hebben we gekozen voor een outfit van The Indian Maharadja
The Indian Maharadja is een Nederlands merk wat veel wordt gebruikt door hockeyclubs waaronder Were Di uit Tilburg. Ook Tim van Rijthoven, de Nederlandse tennisser die in Rosmalen en Wimbledon succesvol was, speelt met dit merk. Deze kleding wordt net als voorheen geleverd door Van Gool Sport vanuit hun vestiging in Hilvarenbeek.

Onze trainers zijn binnenkort te bewonderen in het nieuwe outfit
Ook voor leden van de selectie geldt dat zij bij wedstrijden onze vereniging vertegenwoordigen in het outfit van de vereniging. Dit betekent het juiste turnpak en het nieuwe vest van The Indian Maharadja. Het is niet verplicht om de broek te dragen. Het mag natuurlijk wel wanneer je dit prettig vindt. Uiteraard zijn ook recreatieve leden in de mogelijkheid om het outfit van de vereniging aan te schaffen.

Het outfit kan op twee manieren worden aangeschaft
Het outfit kan rechtstreeks bij Van Gool Sport worden aangeschaft. Het jacket kost voor senioren € 55,00 en de bijpassende broek € 50,00. Voor junioren, tot en met maat 164 kost het jacket € 50,00 en de broek € 45,00. Het bedrukken van het logo van G.V. DOS, wat aan de voorkant op het hard wordt geplaatst, is bij de prijs inbegrepen.

Het outfit kan ook via G.V. DOS worden besteld. Het bestuur heeft in samenspraak met Van Gool Sport de mogelijkheid gecreëerd om de kleding in de gymzaal te passen en vervolgens te bestellen. Wanneer je via de vereniging besteld, bespaar je 20% op de aanschaf van het outfit en hoef je niet op en neer naar Hilvarenbeek.

Kom jouw outfit passen tijdens één van hiervoor geplande tijdsblokken
Zaterdag 1 oktober van 10.00 uur tot 11.30 uur.
Woensdag 5 oktober van 18.00 uur tot 20.00 uur.
Vrijdag 7 oktober van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Tijdens deze momenten om je outfit te passen kan je aangeven wat je wilt bestellen en in welke maat. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek. Na ontvangst van de betaling wordt de kleding besteld. Zodra de kleding is bedrukt en geleverd wordt deze persoonlijk op de vereniging uitgedeeld.

Na deze momenten om te passen is het niet meer mogelijk om via G.V. DOS te bestellen
De bestelling verloopt dan rechtstreeks via Van Gool Sport. Helaas ook zonder de korting van 10%. G.V. DOS heeft geen kleding op voorraad.

De 3 best verkopende leden van loten van de Grote Clubactie ontvangen een nieuw jacket
Een ontzettend leuke, sportieve en modieuze prijs voor een geweldige prestatie.

Het outfit van de turnpakjes blijft ongewijzigd
De turnpakjes zijn namelijk nog leverbaar bij Tema Turn. Meer informatie vind je op onze website.

© 2024 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout