14 jan

G.V. DOS mag weer binnen sporten

De afgelopen periode was dat vanwege maatregelen van de overheid helaas niet mogelijk. Op vrijdag 14 januari 2022 maakte de overheid nieuwe maatregelen bekend waardoor ook binnen sporten weer mogelijk is. Het persbericht vind je via deze link.

De lessen starten dinsdag 18 januari 2022
Informatie over jouw les(sen) is via de reguliere weg beschikbaar. Leden die van les zijn gewijzigd doordat ze naar een nieuwe kleur zijn gegaan, zijn hierover geïnformeerd. Neem contact op met je trainer wanneer je daar vragen over hebt. 

Het sportbedrijf van de gemeente Tilburg neemt van zaterdag 15 januari tot dinsdag 18 januari de ruimte om alle sportaccommodaties van de gemeente voor te bereiden op de opening. Het persbericht hierover is gedeeld via de website van het sportbedrijf. Dit betekent voor onze vereniging helaas dat de lessen op zaterdag 15 en maandag 17 januari niet door mogen gaan.

De aandachtspunten voor onze vereniging
– Een Corona Toegangs Bewijs en een identiteitsbewijs is verplicht vanaf 18 jaar en ouder.  
– Binnen trainen, individueel en groepslessen en wedstrijden zijn weer toegestaan. Publiek is niet toegestaan. Daarom blijft de tribune gesloten.
– Een mondkapje is bij binnenkomst, in de hal, de kleedkamers en de sportzaal verplicht vanaf 13 jaar. Als vereniging vragen wij alle kinderen vanaf groep 6 en hoger dit te doen. Dit is gelijk aan de richtlijnen van het primair onderwijs.
– Trainers, hulptrainers en hulpouders dragen een mondkapje. Zo zorgen we er samen voor dat op plekken waar de 1,5 meter niet gegarandeerd kan worden er altijd een mondkapje wordt gedragen.
– Tijdens het sporten is het niet nodig om een mondkapje te dragen.

Ook de de standaardrichtlijnen blijven belangrijk
– Kleed je thuis om. Uiteraard voor zo ver dat mogelijk is. Zo voorkomen we samen drukte in de kleedkamers.
– Ontsmet je handen bij binnenkomst en vertrek.
– Houd 1,5 meter afstand op plekken waar dat mogelijk is.
– Blijf thuis bij klachten.
– Blijf thuis bij twijfels.

De contributie wordt komende week voor het eerst dit seizoen geïncasseerd
Dit gebeurt via een automatische incasso. Neem bij vragen over de contributie contact op met de penningmeester.

Tot in de zaal
We kunnen niet wachten om jullie daar te treffen.

©2022 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout