18 jan

Er zijn meer dan 30 kinderen op zoek naar een nieuwe turntrainer

Deze kinderen staan op de wachtlijst van G.V. DOS. Binnen de bestaande groepen is er geen ruimte om te groeien. De omvang van de groepen zitten op het maximaal aantal leden. Daarnaast hebben ook de huidige trainers geen mogelijkheden om extra lesuren te geven. Het uitbreiden van onze groep met trainers geeft de vereniging de ruimte om verder te groeien. Zonder nieuwe trainers is dat niet mogelijk en blijven kinderen op de wachtlijst staan.

Ben jij het missende stukje in onze puzzel?
Het is voor jou als nieuwe trainer mogelijk om een eigen lesmoment te realiseren. Hiervoor is nog ruimte op maandag van 15.30 uur tot 16.30 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 19.00 uur en op vrijdag van 16.00 uur tot 17.00 uur. Ook potentiële trainers die als duo een les willen verzorgen zijn van harte welkom. Juist die constructie zorgt voor een ideale start.  

G.V. DOS maakt gebruik van Kleuren Turnen
Dit is een programma van de KNGU. Op basis van het Kleuren Turnen heb je de mogelijkheid om de turnles zelf neer te zetten. Dit doe je samen met de andere turntrainers van onze vereniging.

Enthousiast en geïnteresseerd?
Neem dan contact op met het bestuur van de vereniging (bestuur@gvdos.nl). Wat G.V. DOS van jou nodig heeft is een prettige energie en de bereidheid om de trainersopleiding niveau 3 van de KNGU te halen. Nog mooier is wanneer je deze al in je bezit hebt.  G.V. DOS biedt jou als trainer een sportieve omgeving waarin spelplezier centraal staat. Voor jou en voor onze leden.

© 2024 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout