22 jul

Een terugblik op de Club Kampioenschappen

In het weekend van 9 en 10 juli kleurde de Roomley blauw en wit, de clubkleuren van G.V. DOS Udenhout. Na twee jaar afwezigheid, door Covid, zijn de Tino van Loenhout Clubkampioenschappen weer gehouden.
 
De Clubkampioenschappen zijn voor de leden van de gymnastiek vereniging een krachtmeting met mede gymnasten, maar voor menigeen ook een moment om ouders en opa’s en oma’s te laten zien wat er allemaal is geleerd.
 
Het was dus ook niet gek dat het gros van de jongste leden dit nog nooit eerder had meegemaakt en daarom behoorlijk zenuwachtig was voor dit moment.
 
Ook met zenuwen door het hele lijf toonden zo’n 150 gymnasten en springers hun kunsten terwijl de tribune goed was gevuld met betrokken en enthousiast publiek. De springers sprongen individueel én in teamverband. De oudste turnsters kwamen op elk toestel in actie. Zo werd er op een nieuwe wijze invulling gegeven aan de wedstrijd zodat iedereen mee kon doen.
 
Het weekend leverde alleen maar winnaars op! Ook het Fonds Gehandicaptensport kwam als winnaar uit de bus. Er werd maar liefst €281,36 opgehaald tijdens de collecte. 

Zodra de foto’s beschikbaar zijn, worden deze gepubliceerd op de website.
© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout