05 jun

De Turbo speurtocht op 1e Pinksterdag levert halve trampoline op

Zo’n 80 sportieve speurders (jeugdleden, vriendjes en vriendinnetjes, ouders en opa’s en oma’s) namen op 1e Pinksterdag deel aan de Turbo speurtocht. 

In de ochtend, toen het nog droog was en het zonnetje op sommige momenten voorzichtig scheen, gingen deze speurders het dorp rond langs verschillende stationnetjes. De springers stonden langs deze route om deze fanatiekelingen uit te dagen met sportieve activiteiten.
 
Ook was er een inzamelingsactie van lege flessen om nog een extraatje op te halen. Plus supermarkt Ammerlaan stelde twee trollies beschikbaar. Beide trollies werden volledigheid gevuld door de speurders. Ook andere leden en hun ouders kwamen op deze zondag en in de week voorafgaand aan de speurtocht hun lege flessen brengen. 
 
Deze speurtocht werd mede mogelijk gemaakt door betrokken sponsors uit het dorp
Cafetaria den Berk verzorgde een heerlijk ijsje op de route.
Plus Ammerlaan verzorgde een appeltje, ranja en zorgde voor de flessen.
Top1Toys stelde een cadeaubon beschikbaar. Deze cadeaubon is gewonnen door Lena van Roessel. Net als andere speurders loste zij de rebus goed op. 
 
De opbrengst van deze dag gaat naar een nieuwe trampoline 
De springers verzamelen de helft van het aanschafbedrag bij elkaar omdat maar een select groepje gebruik kan maken van dit toestel. Zij zitten nu op de helft van het streefbedrag. Bedankt daarvoor! Houd de Whatsapp groepen en nieuwsbrieven goed in de gaten voor een volgende actie!
 
 
 
© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout