15 sep

De Grote Clubactie start 18 september

Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook G.V. DOS doet mee. Natuurlijk willen we, net als altijd, zoveel mogelijk loten verkopen. Eén lot kost € 3,00 waarvan 80% naar de clubkas van G.V. DOS gaat.

Onze vereniging gaat digitaal
Leden ontvangen via een persoonlijke mailing alle informatie over deze actie. Zo komen ze bij hun persoonlijke verkooppagina. Ook ontvangen de (ouders van) leden via Whatsapp een bericht over het zo eenvoudig mogelijk verkopen van loten met behulp van een QR-code.

Een eigen verkooppagina voor onze vereniging
Via deze online verkoopomgeving kan onze vereniging simpel en snel loten verkopen.We doen het samen
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen op een heel mooi resultaat voor onze vereniging. Met behulp van onze leden, hun familie, vrienden en mensen uit de omgeving gaat ons dat zeker lukken!


 


Superloten
Naast de reguliere loten verkoopt onze vereniging ook Superloten. Een Superlot vertegenwoordigt 50 loten en heeft een waarde van € 150,00 waarvan ook 80% naar onze vereniging gaat. 

  • Met de aanschaf van 50 loten maak jij of jouw onderneming 50 keer kans op mooie prijzen uit de Grote Clubactieloterij.
  • Als koper kan je deze 50 loten ook weggeven aan personeel, relaties of klanten.
  • De aankoop van een Superlot kan worden ingezet om publiciteit te genereren op zowel onze als jouw eigen website en/of social mediakanalen.

Door de aankoop van een Superlot maakt G.V. DOS bovendien kans op € 5.000,00 extra voor de clubkas! Koop daarom een Superlot door de QR-code te scannen of naar clubactie.nl/superlotkopen te gaan. Je kunt ook contact opnemen met Steven Vervoort voor meer informatie.

©2021 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout