02 nov

De clinics en inzamelactie zijn succesvol verlopen

De springers van G.V. DOS zijn samen met hun trainers aan het sparen voor nieuwe toestellen. Deze toestellen zijn specifiek voor hun onderdeel van de gymnastieksport noodzakelijk. Met eerdere acties en activiteiten werd een minitrampoline bij elkaar gespaard. Vanaf nu wordt er gespaard voor een Pegasus.

De clinics vonden plaats op zondag 30 november
Deze clinics werden gehouden door onze eigen leden die met veel enthousiasme de liefde voor deze sport hebben overgedragen aan de deelnemers. Tijdens de clinics stonden de overslag, de arabier, de salto en de flikflak centraal.

De deelnemers en alle betrokkenen bij de clinic hebben ook flessen ingezameld
Sanne (foto links), Lexy en Tibe brachten samen de meeste lege flessen mee en werden hiervoor beloond met sportieve prijzen. Zo mogen Sanne (foto links) en Lexy bijvoorbeeld samen met een vriendje of vriendinnetje een uur gaan springen bij Jumpsquare en kan Tibe (foto rechts) iets leuks voor zichzelf uitkiezen bij de DA Drogisterij in Udenhout. Deze prijzen werden gesponsord.  Ook Plus Ammerlaan sponsorde deze actie door het drinken en een versnapering te verzorgen. 

De opbrengst van deze actie was meer dan € 500
Een bedrag om trots op te zijn. Zo komen de springers weer een stap dichterbij hun gewenste Pegasus.


 

 

 
© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout