02 nov

De ALV vindt plaats op vrijdag 19 november

De Algemene Leden Vergadering (ALV) vindt plaats op vrijdag 19 november. Deze bijeenkomst vindt plaats in het Kruisgebouw in Udenhout en start om 20.00 uur. Het bestuur nodigt je uit om hierbij aanwezig te zijn. 

De onderwerpen tijdens de Algemene Leden Vergadering
1. Het jaarverslag 2020 – 2021, een terugblik op afgelopen seizoen en de ontwikkelingen in het lopende seizoen. 
2. De financiële situatie van de vereniging.
3. Decharge van het bestuur. Oftewel de vraag aan de leden van G.V. DOS of ze zich kunnen vinden in het gevoerde beleid van de vereniging?

Informatie over het Kleuren Turnen
Deze bijeenkomst wordt ook gebruikt om de nieuwe lesmethode Kleuren Turnen toe te lichten. Eén van de trainers geeft een toelichting over de introductie van deze lesmethode bij G.V. DOS. 

Uitreiking van de DOScars
Tijdens deze bijeenkomst worden ook de DOScars uitgereikt. Deze unieke en ludieke prijzen worden in een informele sfeer door ons erelid, Corrie Pijnenburg, uitgereikt aan bijzondere trainers en leden van G.V. DOS.

De categorieën zijn: 
– Grootste lefgozer
– Pechvogel van het seizoen 2020/2021
– Doorzetter van het jaar
– Meest vocale gymnast
– Meest aanwezig in de zaal
– Opruim ontwijker van het jaar
– Beste thuiscoach
– Onmisbare hulp
– Meest gegroeide hulp
– Van alle markten thuis
– Sponsor van het jaar
– Harde werkers van het seizoen 2020/2021

Laat het ons weten wanneer je bij de ALV aanwezig bent!
Stuur een bericht via deze link. Wij zorgen voor voldoende plekken voor alle aanwezigen. Wij verwachten dat iedereen die aanwezig is bij de ALV rekening houdt met de op dat moment geldende Covid-19 richtlijnen van de overheid.

Het officiële programma duurt ongeveer 1,5 uur
We sluiten af met een hapje en een drankje. Dit wordt verzorgd door de Activiteiten Commissie (AC). Mede dankzij de oproep is de AC weer op volle sterkte. Dit betekent dat we starten met de organisatie van de Clubkampioenschappen aan het eind van dit seizoen.

©2022 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout