06 jan

Breng ons in balans!

foto-bestuur-uit-balans-1foto-bestuur-uit-balans-2

Kom bij het GV DOS

afbeelding-bestuurs-plaatje

 

 

 

 

 

Het bestuur van gymnastiek vereniging DOS bestaat momenteel uit vijf personen. Om het werk wat beter te kunnen verdelen en onze doelstellingen te kunnen bereiken zouden we graag minimaal nog twee bestuursleden willen toevoegen aan het bestuur.

Interesse?
Ben je een ouder of familielid van een van onze leden? Voel jij je geroepen om GV DOS vrijwillig te helpen en wil je je op bestuurlijk niveau inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Neem dan contact op met bestuur@gvdos.nl.

Bestuurstaken:

Elk bestuurslid heeft een of meerdere aandachtsgebieden onder zijn/haar hoede. Hierin is volop de gelegenheid de eigen creativiteit en talenten in te zetten. Het merendeel van de taken kun je invullen op voor jezelf geschikte momenten.

Bestuursvergaderingen:

De vergaderfrequentie is zesmaal in het jaar. Inclusief voorbereidingstijd vergt een bestuurstaak gemiddeld zo’n vier uur per week.

Wij zijn op zoek naar een ieder die zich wil inzetten! Wat bijvoorbeeld mogelijk is, is jezelf bezighouden met het wedstijdsecretariaat, sponsoring, of als je je prettig voelt bij getallen, dan is het ook zeker mogelijk om je als penningmeester voor GV DOS in te zetten.

© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout