28 sep

Algemene informatie seizoen 2021 / 2022

Het is herfst! En toch is het seizoen pas 4 weken onderweg
We zijn gewoonweg wat later opgestart in het zuiden van Nederland vanwege de vakantieperiode die doorliep tot de eerste week van september. De afgelopen weken hebben we in samenwerking met alle leden en ouders de lesindeling geoptimaliseerd. Dit was nodig omdat we zijn overgestapt op een nieuwe lesmethode (Kleuren Turnen). Ook hebben we het systeem wat wordt gebruikt voor de ledenadministratie vervangen. En natuurlijk was het vorig seizoen er eentje met vallen en opstaan vanwege de maatregelen vanuit de overheid. 

Inmiddels zit elk lid op de les(sen) die het beste aansluit bij het eigen niveau. Er wordt met veel plezier gesport in de Schelf. Om iedereen wegwijs te maken binnen de vereniging heeft Anja Pijnenburg samen met andere trainers een flyer gemaakt met daarin alle relevante informatie over onze vereniging.

Deze informatie is door middel van een mailing gedeeld met alle leden. Mocht je deze mail niet ontvangen hebben, controleer dan je spambox. Mocht de mail ook daar niet inzitten, neem dan contact op met de ledenadministratie om te controleren of het actuele mailadres in onze administratie bekend is. 

Algemene informatie leden 2021-2022

©2021 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout