06 jul

Afsluitende les voor dime1, dime2 en dime3

Om het turnjaar weer leuk af te sluiten, hebben we afgelopen dinsdag een spelletjesrace gehouden.

Er waren 5, en bij dime3, 6 rondes met spelletjes. Dit waren een zomercircuit, waarbij onder de mat door, over de banken en kast gekropen, geklommen moest worden. Een bekertjes-bierviltjes stapelwedstrijd, met als hindernis de balk. Het spelen van 3 op een rij. Post-its hoogspringen. En het we zitten met touwtjes aan elkaar-loskomspel. Bij dime3 was nog een 6de spel, zo vaak mogelijk borstwaartsom maken aan de brug in 30 seconden.

Ieder groepje deed zijn best om de spelletjes zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te doen. Uiteindelijk was er een winnend groepje die met de prijzen naar huis gingen. Maar niemand ging zonder iets naar huis, dus was de teleurstelling minder groot.

Het spelletje met de touwtjes was erg moeilijk en daar is niemand uitgekomen. Er werd wel gevraagd om een hint en ook naar de oplossing, maar ik heb beloofd dit komende dinsdag te vertellen, zodat ze thuis nog kunnen oefenen.

Een paar hulpleidsters van dime4/5 vonden het zo leuk dat ze de touwtjes meegenomen hebben naar hun afsluitende bbq. En na een paar uur kreeg ik te horen dat het hun wel is gelukt om de touwtjes uit elkaar te krijgen.

Helaas is er nu nog maar één turnweek en moeten we dan weer wachten tot na de zomervakantie.

Alvast allemaal een hele fijne vakantie en bedankt voor het fijne turnjaar!

Zie voor de foto’s onder galleries, afsluitende les les dime 1+2+3

© 2023 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout