27 jun

Afsluitende les dime1+2+3 en dome 1+2+3 Puzzelspel in de duinen

26 juni 2018

Om 17.00 uur was iedereen bij Bosch en Duin en liepen we met 90 turnsters en 15 (hulp)leid(st)ers naar de duinen. Er werden 9 groepen gemaakt, waarbij uit alle turnlessen meisjes bij elkaar zaten. Nadat de groepen zich hadden verdeeld over de duinvlakte ging het puzzelspel van start. Elk groepje had 10 puzzelstukjes. Van deze stukjes was er maar één stukje bij met een kruis achterop. Met dit stukje moest het groepje hun eigen puzzel gaan leggen. Alle andere puzzelstukjes hoorden bij de andere puzzels van de andere groepjes. Het was dus de bedoeling dat de meiden bij andere groepjes puzzelstukjes gingen halen, want daar lagen hun 8 andere puzzelstukjes. Om het halen van de stukjes niet te makkelijk te maken had je een leven (wasknijper aan je mouw). Als dit leven werd afgepakt, dan moest je het puzzelstukje wat je had inleveren. En moest je dus opnieuw je best doen om een puzzelstukje bij je eigen post te krijgen.

In het begin was het nog moeilijk om de goede stukjes te vinden, maar uiteindelijk was het één groep gelukt om de puzzel compleet te maken!

Nadat we met z’n allen iets hadden gedronken en chips hadden gegeten speelden we het spel opnieuw. Omdat nu iedereen precies wist wat de bedoeling was ging het leggen van de puzzels veel sneller. Op het laatste moment was het nog spannend wie er als eerste klaar was. Het groepje met de brug-puzzel was het snelste!

Moe maar voldaan liepen we met z’n allen terug naar de parkeerplaats, waar de ouders al stonden te wachten.

Dankzij alle hulp was het een erg leuke afsluitende activiteit. SUPER BEDANKT VOOR JULLIE HULP!!

Ik heb heel erg genoten en voor zover ik de reacties al heb gehoord geldt dat voor iedereen.

Volgende week is er nog één laatste lesweek en dan VAKANTIE!

Groetjes Benj@

Zie voor foto’s: https://nl-nl.facebook.com/gvdosudenhout

 

©2019 Gymnastiek vereniging DOS Udenhout